حالا که بالاخره یک وافل ساز خریدیم، درست از روی میز آشپزخانه بیرون نمی آید! برنامه در واقع این بود که ما یک وافل ساز آتش کمپی مشابه آنچه در پاییز قرض گرفته بودیم بخریم. اما از آنجایی که نمی دانیم چه زمانی می توانیم به ویلا ویلدنیس برگردیم، این طرح را ترک کردیم.
در آخر هفته وافل هایی با Brunost (پنیر شیر) وجود داشت که مورد علاقه پمپ بنزین در نروژ بود. آنجا استفاده کردیم دستور پخت مایر، به جای شیر به سادگی پودر وانیل و نوشیدنی جو را اضافه کنید. خیلی خوشمزه شدند!
آیا تا به حال وافل با خامه ترش و توت سیاه یا تمشک خورده اید؟! اوه خوب است! فقط قول بده بهش فرصت بدم به دلایلی، اکثر مردم وقتی این را می گویم اخم می کنند.
امروز یک گزینه کمی سالم تر را امتحان کردم. با اسفناج و تکه جو دوسر. بنابراین، اگرچه یک وافل باید فقط طعم وافل (بخوانید: شکر و وانیل) را داشته باشد، من در واقع فکر می کنم نسخه اسفناج فوق العاده خوشمزه است و من مشتاقانه منتظر هستم که آلن از جوتلند به خانه بیاید و آن را امتحان کند! طعم لذیذ آن ها با فلافل و حمص تضمینی است 😀
من تقریباً نامه را دنبال کردم دستور غذای ساده استینا. من فقط 50 گرم اسفناج اضافه کردم تا وافل ها کمی سبزتر شوند.